نشست علمی «مسأله شناسی مرجعیت علمی قرآن» برگزار شد

نشست علمی «مسأله شناسی مرجعیت علمی قرآن» برگزار شد

در راستای تبیین مسأله محوری دفتر تبلیغات اسلامی و مسأله شناسی مرجعیت علمی قرآن، و به منظور مشارکت بیشتر طلاب و دانشجویان در همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم، نشست مشترکی با حضور حجت الاسلام والمسلمین عیسی زاده رئیس میز قرآن دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین غرسبان دبیر میز قرآن و دبیر اجرایی همایش مرجعیت علمی قرآن، و جناب حجت الاسلام و المسلمین شفیعیان، رئیس مرکز آموزشی علامه مجلسی و بانو مجتهده امین، با حضور طلاب مشغول به تحصیل در این مراکز آموزشی در دفتر تبلیغات اسلامی شعبه اصفهان برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم، در ابتدای این نشست، حجت الاسلام و المسلمین شفیعیان، معاونت آموزش شعبه اصفهان، به عنوان دبیر علمی این نشست، به معرفی افراد حاضر در جلسه و موضوع این نشست علمی پرداخت.
سپس حجت الاسلام غرسبان دبیر میز قرآن با توضیحاتی در خصوص فرآیند ده ساله مسأله محوری در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، با توضیح مسأله میز قرآن، به تشریح منشور مرجعیت علمی قرآن پرداخت. وی با اشاره به بخش های مختلف منشور اعم از تعریف، مبانی، عرصه ها، قلمرو  وگونه های مرجعیت علمی قرآن کریم، این سند را حاصل کار علمی چندساله کارگروه مرجعیت دانست و از مراحل تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی سخن گفت.
در ادامه جلسه، حجت الاسلام والمسلمین عیسی زاده رئیس میز قرآن درباره ظرفیت و دستاورد های قرآنی دفتر تبلیغات، توضیحاتی را مطرح و به تشریح برخی از این دستاوردها که در پرتال جامع علوم و معارف قرآن قابل دسترس بوده، پرداختند و با تبیین مسئله میز قرآن، بر وجود زیرساختهای لازم پژوهشی در دفتر تبلیغات اسلامی برای هر گونه فعالیت علمی اعم از آموزش و پژوهش تأکید نمود.
سپس حجت الاسلام و المسلمین غرسبان، مسأله مرجعیت علمی قرآن را مناسب برای انتخاب موضوع پایان نامه دانست و به معرفی همایش مرجعیت علمی قرآن کریم که در سال آینده برگزار خواهد شد، پرداخت و از طلاب و دانشجویان خواست که پیش از طرح موضوع پایان نامه، ابتدا با تدوین مقاله برای این همایش، به موضوع مطلوب خود دست یافته و سپس برای تدوین پایان نامه، این مقاله را تکمیل یا توسعه دهند.
وی در پایان به ذکر چند موضوع پیشنهادی برای تدوین پایان نامه بر اساس نظام موضوعات همایش و منشور مرجعیت علمی قرآن پرداخت.