نشست مشترک با مراکز همکار در همایش برگزار شد

نشست مشترک با مراکز همکار در همایش برگزار شد

در راستای تعامل دبیرخانه نخستین همایش مرجعیت علمی قرآن کریم با مراکز علمی، جلسه نمایندگان مراکز همکار در همایش، با حضور رئیس، دبیر علمی و دبیر اجرایی همایش برگزار گردید.

به گزارش دبیرخانه همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم، نشست مشترک با مراکز همکار در همایش با حضور حجت الاسلام و المسلمین سبحانی رئیس همایش، حجت الاسلام و المسلمین یوسفی مقدم دبیر علمی همایش، حجت الاسلام و المسلمین عیسی زاده رئیس میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآن، حجت الاسلام و المسلمین غرسبان دبیر اجرایی همایش و نمایندگان مراکز همکار در همایش، در پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم برگزار شد.
در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین غرسبان دبیر اجرایی همایش، ضمن معرفی مراکز همکار در همایش و نمایندگان آنها، گزارشی از فعالیتهای انجام یافته در همایش ارائه نمود و گفت: آستان قدس رضوی، حوزه علمیه قم، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (تهران)، دانشگاه معارف اسلامی، دانشگاه باقر العلوم (ع)، جامعه المصطفی العالمیه، انجمن علمی قرآن پژوهی حوزه علمیه قم، مرکز فقهی ائمه اطهار (ع)، پژوهشگاه علوم وحیانی اسراء، پژوهشگاه امام صادق(ع)، حوزه علمیه خواهران، دانشگاه ادیان و مذاهب، جامعه الزهراء، دانشگاه علامه طباطبایی، و مرکز هماهنگی  و توسعه  پژوهش و آموزش عالی قرآنی و علوم انسانی کشور،  مراکز همکار در همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم می باشند.
سپس نمایندگان مراکز همکار در همایش، ضمن معرفی مرکز خود، از طرفیتهای مراکز خود برای همکاری در همایش سخن گفتند. در ادامه حجت الاسلام و المسلمین یوسفی مقدم دبیر علمی همایش، به جمع بندی نظرات اعضای شرکت کننده پرداخت.
در پایان حجت الاسلام و المسلمین سبحانی رئیس همایش، ضمن تقدیر از حضور نمایندگان مراکز، با تشریح ابعاد و اهداف همایش، برخی از ظرفیتهای مراکز، را مهم دانست و از دبیرخانه همایش خواست که در دستور کار همایش قرار گیرد.