نشست پیشینه شناسی «مرجعیت علمی قرآن کریم» برگزار شد

ارسال شده در تاریخ :
نشست پیشینه شناسی «مرجعیت علمی قرآن کریم» برگزار شد

هشتمین پیش نشست نخستین همایش مرجعیت علمی قرآن کریم با عنوان پیشینه شناسی مرجعیت علمی قرآن کریم با همکاری جامعه الزهرا (سلام الله علیها) در مورخه پنجشنبه ششم بهمن ماه 1401 با ارائه حجت الاسلام و المسلمین سید اسد الله موسوی عبادی برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه همایش مرجعیت علمی قرآن کریم، در ابتدای نشست حجت الاسلام و المسلمین سید اسد الله موسوی عبادی با اشاره اجمالی به منشور مرجعیت علمی قرآن کریم و اعلام برگزاری همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم در سال 1402 به پیشینه شناسی مرجعیت علمی قرآن پرداخت. وی پیشینه مرجعیت علمی قرآن کریم را به دو بخش پیشینه موضوع و پیشینه تحقیق تقسیم بندی نمود.

در بخش پیشینه تحقیق، کتاب ها؛ مقالات؛ وبینارها؛ نشست های علمی؛ مصاحبه ها و دیگر آثاری که در باب مرجعیت علمی قرآن تا کنون تولید شده است، اشاره نمودند و آنها را معرفی کردند. وی کتاب ها و مقالاتی که در کشور های اسلامی در باب مرجعیت علمی قرآن نوشته شده معرفی نموده و بیان داشت چکیده قریب صد اثر از  عربی به فارسی نیز در پیشینه ترجمه و معرفی شده است.

موسوی عبادی در بخش پیشینه موضوع نیز به آثار و دانش های که همزمان با نزول قرآن با مرجعیت قرآن شکل گرفته اشاره نمودند از جمله آیات الاحکام؛ فقه القرآن و آثار مربوطه را معرفی نمودند و همچنین به بخشی از دانش های اسلامی که با مرجعیت قرآن تا کنون تولید شده اند، اشاره نمود.

فایل های مورد نیاز

دستور العمل مقاله فارسی
منشور مرجعیت علمی قرآن
نظام موضوعات و مسائل
مجموعه مقالات
مجموعه نشست ها و وبینارها
مجموعه مصاحبه ها
مجموعه جلسات هم اندیشی

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)