نشست دبیرخانه اجرایی همایش و معاونت پژوهش مجتمع علوم قرآن و حدیث برگزار شد

نشست دبیرخانه اجرایی همایش و معاونت پژوهش مجتمع علوم قرآن و حدیث برگزار شد

در راستای تعامل دبیرخانه نخستین همایش مرجعیت علمی قرآن کریم با مراکز علمی، جلسه دبیرخانه اجرایی همایش، با معاونت پژوهش مجتمع علوم قرآن وحدیث، وابسته به جامعه المصطفی العالمیه برگزار گردید.

به گزارش دبیرخانه همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم، این نشست با حضور حجت الاسلام و المسلمین غرسبان دبیر اجرایی همایش مرجعیت، حجت الاسلام و المسلمین موسوی عبادی، دبیر کارگروه مرجعیت و حجت الاسلام والمسلمین موسوی معاونت پژوهش مجتمع علوم قرآن وحدیث، در پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم برگزار شد.
در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین غرسبان، با استقبال از هر فعالیت علمی در جهت برنامه های همایش، به امکان برگزاری جلسات توجیهی برای دانش پژوهان مجتمع علوم قرآن وحدیث و ترغیب و تشویق آنها به ثبت نام و ارائه مقاله در همایش اشاره و از اعضای هیأت علمی آن مجموعه خواست که موضوعات پیشنهادی خود را جهت تدوین مقاله، برگزاری کرسی و یا نشست علمی، جهت تصویب نهایی و اجرا در آن مرکز، به دبیرخانه همایش ارائه دهند.
وی همچنین به امکان تشکیل هسته علمی مرجعیت علمی قرآن و تفاهم نامه با مجلات مجتمع علوم قرآن و حدیث اشاره نمود.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین موسوی، با استقبال از تعامل با دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم در مباحث علمی، به وجود ظرفیت های جامعه الزهراء در قالب مواردی نظیر تدوین مقالات همایش توسط اعضای هیأت علمی، برگزاری پیش نشست های همایش مرجعیت، برگزاری کارگاه توجیهی برای دانش پژوهان جهت مشارکت در همایش و... پرداخت و با اشاره به آمادگی 4 مجله علمی آن مرکز جهت اختصاص یک شماره به عنوان ویژه نامه همایش مرجعیت علمی قرآن کریم پیشنهاد داد همکاری های مصوب دو مجموعه در قالب تفاهم نامه تنظیم و به امضای طرفین برسد.