جلسه دبیرخانه علمی همایش با معاونت پژوهش جامعه الزهراء برگزار شد

ارسال شده در تاریخ :
جلسه دبیرخانه علمی همایش با معاونت پژوهش جامعه الزهراء برگزار شد

در راستای تعامل دبیرخانه نخستین همایش مرجعیت علمی قرآن کریم با مراکز علمی، جلسه دبیرخانه علمی همایش، با معاونت پژوهش جامعه الزهراء برگزار گردید.

به گزارش دبیرخانه همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم، این نشست با حضور حجت الاسلام و المسلمین یوسفی مقدم دبیر علمی همایش مرجعیت، حجت الاسلام والمسلمین عیسی زاده رئیس میز قرآن دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین غرسبان دبیر اجرایی همایش مرجعیت، حجت الاسلام و المسلمین موسوی عبادی، دبیر کارگروه مرجعیت و سرکار خانم حقانی، معاونت پژوهش جامعه الزهراء، و حجت الاسلام والمسلمین شفیعی مدیر گروه قرآن جامعه الزهراء، در ساختمان معاونت پژوهش جامعه الزهراء برگزار شد.
در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین شفیعی، به ارائه گزارشی از تعاملات صورت گرفته دو مجموعه در حوزه مرجعیت علمی قرآن اشاره و این جلسه را به منظور ورود جدی به تعامل دو مجموعه عنوان کرد.
سپس حجت الاسلام و المسلمین یوسفی مقدم، ابتدا به تشریح منشور مرجعیت علمی قرآن پرداخت و با اشاره به بخش های مختلف منشور اعم از تعریف، مبانی، عرصه ها، قلمرو  وگونه های مرجعیت علمی قرآن کریم، این سند را حاصل کار علمی چندساله کارگروه مرجعیت دانست و از مراحل تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی سخن گفت.
وی همچنین به معرفی همایش مرجعیت علمی قرآن کریم که در سال آینده برگزار خواهد شد، اشاره و از اساتید و اعضای هیأت علمی جامعه الزهراء دعوت نمود تا با تدوین و ارزیابی مقاله و برگزاری کرسی ها و پیش نشست های علمی، در برگزاری این همایش مشارکت نمایند.
در ادامه جلسه، حجت الاسلام والمسلمین عیسی زاده درباره ظرفیت و دستاورد های قرآنی دفتر تبلیغات، توضیحاتی را مطرح و به تشریح برخی از این دستاوردها که در پرتال جامع علوم و معارف قرآن قابل دسترس بوده، پرداختند و با تبیین مسئله مرجعیت علمی قرآن، بر وجود ظرفیت های م جامعه الزهراء در همایش مرجعیت علمی قرآن کریم سخن گفت.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین غرسبان، با استقبال از هر فعالیت علمی در جهت برنامه های همایش، به امکان برگزاری جلسات توجیهی برای دانش پژوهان جامعه الزهراء و ترغیب و تشویق آنها به ثبت نام و ارائه مقاله در همایش اشاره و از اعضای هیأت علمی خواست که موضوعات پیشنهادی خود را جهت تدوین مقاله، برگزاری کرسی و یا نشست علمی، جهت تصویب نهایی و اجرا در آن مرکز، به دبیرخانه همایش ارائه دهند.
در پایان سرکار خانم حقانی، با استقبال از تعامل با دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم در مباحث علمی، به وجود ظرفیت های جامعه الزهراء در قالب مواردی نظیر تدوین مقالات همایش توسط اعضای هیأت علمی، برگزاری پیش نشست های همایش مرجعیت، برگزاری کارگاه توجیهی برای دانش پژوهان جهت مشارکت در همایش و... پرداخت و مقرر شد همکاری های مصوب در قالب تفاهم نامه تنظیم و به امضای طرفین برسد.

فایل های مورد نیاز

دستور العمل مقاله فارسی
منشور مرجعیت علمی قرآن
نظام موضوعات و مسائل
مجموعه مقالات
مجموعه نشست ها و وبینارها
مجموعه مصاحبه ها
مجموعه جلسات هم اندیشی

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)