:: اخبار

بیست‌وچهارمین پیش‌نشست همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم برگزار شد

بیست‌وچهارمین پیش‌نشست همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم با عنوان «مرجعیت علمی قرآن و وظایف مؤسسات ترویجی و تبلیغی» با حضور برخی از اساتید، مسؤلان، جامعه قرآنی و مدیران مؤسسات قرآنی قم، ۱۹ اسفندماه برگزار شد.

کنفرانس بین المللی مرجعیت علمی قرآن کریم برگزار می‌شود

کنفرانس بین المللی مرجعیت علمی قرآن کریم به همت قطب تعمیق ایمان و باورهای دینی دفتر تبلیغات اسلامی، با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در استانبول، موسسه البیان للتواصل و التاصیل و دانشگاه اولوداغ بورسا ترکیه برگزار می شود.

کرسی علمی ترویجی «نقش قرآن در جهت دهی به علوم طبیعی» برگزار شد

بیست و دومین پیش نشست نخستین همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم در قالب کرسی علمی ترویجی با عنوان «نقش قرآن در جهت دهی به علوم طبیعی»، با ارائه حجت الاسلام و المسلمین سید عیسی مسترحمی، نقد حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی محمدی و دبیری حجت الاسلام و المسلمین مرتضی غرسبان در مورخه چهارشنبه 20 دی ماه 1402 در پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم برگزار شد.

کرسی علمی ترویجی «جایگاه و محوریت قرآن در حفظ پایه ها و بنیان های اعتقادی»

بیست و یکمین پیش نشست نخستین همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم در قالب کرسی علمی ترویجی با عنوان «جایگاه و محوریت قرآن در حفظ پایه ها و بنیان های اعتقادی»، با ارائه حجت الاسلام و المسلمین سید حسن هاشمی جزی، نقد حجت الاسلام و المسلمین اکبر اقوام کرباسی و دبیری حجت الاسلام و المسلمین مرتضی غرسبان در مورخه سه شنبه 12 دی ماه 1402 در پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم برگزار شد.